מאמרים

אמברוזיה

באודיסיאה מתוארת קליפסו כמפזרת את השולחן בסמרטוטים, מציבה אותו מול הרמס ומערבבת את הצוף האדום הוורוד. אריסטופנס האבירים אומר: "חלמתי שהאלה שפכה בראשי אמבוסיה ממצקת. אמברסיה היא חלק מהיום יום בימינו כמו שהיו אז; מי שמכיר אותה בהשראת הרגשות השונים מאוד של האהבה. , תאווה, קנאה, כעס, שמחה, עצב, פחד, אושר, עצב, יראת כבוד, פליאה, פליאה, שמחה, אהבת חיים, יופי, שלווה ואהבה.

גברת WL אוון

שסיפקה את הסחף של משפחתה מתכון לפורטלנד אורגון בשנת 1939, אמר, "לאמברוסיאן יש מקום מיוחד מאוד בלבם ובמוחם של אנשי מוביל, אלבמה, שם גרתי בילדותי. באותה שנה תרמה העלמה סידני אלכסנדר, מסטרלינגטון, לואיזיאנה, מתכון לסדן לכוכב מונרו שכלל חזיר צלוי, רוטב הודו וצדפות ועוד כמה מנות. גברת סי אלן זכרה את אהבתה של סבתה לאמבוסיה בחג המולד שלה בן הארבעים והציעה ארוחת ערב של חזיר והודו צלוי עם צדפות וחבישה. היא סיפרה כיצד הכינה את המנה לאחותה וסבה, כמו גם לאמה וסבתה ששניהם אהבו אותה.

המתכון של ברינגטון לסמרטוטי

הוא פשוט: יש למרוח את החלק הלבן של הקוקוס (סיק) ולהמתיק במעט סוכר. מערבבים יחד אננס כתוש, מנדרינה, גרידת תפוזים, מיץ לימון, קינמון, ג'ינג'ר ומלח בקערה גדולה. נוסף על כך, מרחו שכבת קוקוס ותבלו בחלב קוקוס ממותק וקורט מלח ופלפל.

אם יש לכם זמן, תוכלו לצלות את האגוזים כדי להוסיף טעם מדהים עוד יותר לסלט הסמרטוטים הפשוט הזה. תנו לסמרטוטים קראנץ 'נחמד על ידי הוספת אגוזי פקאן קצוצים, פיסטוקים, אגוזי קשיו, אגוזי מלך, שקדים וכו'.

השתמשתי במיני מרשמלו לבן לסלט הזה

אבל כשהייתי צריך לבחור מועדף, הלכתי הפעם על מרשמלו פירותי. . השתמשתי בחלמיות ביצה בטבע פירות, שמשתלבות בצורה מושלמת עם הסלט. הקפידו לנסות את הפתיתים הפלאפיים המרשמלו הרכים האלה (או אחד מהמתכונים הרכים האחרים שלי) בפעם הבאה שאתם מתכננים מסיבה.

אל תדאגי

השמנת החמוצה לא טעימה, היא פשוטה ולמרות שטכנית היא אינה מכילה שום סוכר, יש בה אמנם הרבה מתיקות. אם תוסיפו דובדבני מרסקינו לסלט הפירות והקרם הופך לאדום, כדאי לכם להימנע מהוספתם ממש לפני ההגשה, אך אם תרצו, נסו זאת באמת עם האורחים שלכם. ואני חושב שתסכים שזה באמת הכי טוב! יש הרבה מה שקורה בסלט הזה, אז בחרו רוטב חריף כדי להתאים אותו!

כשהוא מאוחסן בכלי אטום במקרר, סמרטוט יכול להישאר עד 3 ימים כאשר אוכלים אותו מחוץ למקפיא או שומר בקירור. בשלב זה, הוא יכול בקלות להיות דמוי אגס – אז השאירו אותו בקערת פירות ואכלו אותו במקרר.

סלט סמרטוטים טעים זה קל להכנה וקל מספיק להכנה תוך פחות מ -15 דקות עם כמה מרכיבים פשוטים

סלט הקינוחים הקליל הזה הוא תמיד להיט אצלי ותוספת נהדרת לכל מסיבת ארוחת ערב או אפילו סתם לארוחת צהריים מהירה. יש לי קינוח חסין שוטים שיורד בפחות מ 15 דקות והוא כל כך פשוט וכל כך טעים, שהוא אחד המתכונים האהובים עלי – אחרי מתכונים.

מדי פעם זה נהיה רע בגלל פאי הפירות המושמץ לעיתים קרובות, אבל כשמכינים אותו נכון הוא יכול להיות קליל וטעים.

אם אתה רוצה לשים ראגברוזיה במגירה, אני חושב שעדיף להחשיב אותה כגולדן טעים אדום או כתום, אם כי הטעם לא ממש מתוק. זהו כתום בצבע ורוד – אדום סומק עם כתום ואדמומיות אדומה, עם רמז לקליפת תפוז ורמז לקינמון.

המרקם

הוא קצת יותר מחץ עדין שאולי תמצאו בגולדן דליס, אבל הוא מתוק באותה מידה, אם לא מתוק יותר, מגולדן דלישס. ויטמן ושות 'רחוקים מלהיות היחידים שמוצאים דרך טובה להלביש את תערובת הפירות הישנה האהובה עליהם. מתכונים אחרים הם מתוקים ומכילים שכבות של קצפת או אפילו מרשמלו, מה שמכניס אותם בבירור לקטגוריה המתוקה. רבים אחרים מעדיפים להתפנק בסוכריות – דובדבנים ספוגים או צ'יפס בטטה עם רמז לקינמון ואגוז מוסקט.

ביוני 1936

למשל, פרסם ה- Omaha World-Herald מתכון לסמרטוטים, שהיה להכין עוגה עם שכבת שוקולד צ'יפס, מרשמלו וקורט קינמון ואגוז מוסקט. המודעות של ויטמן כללו באופן קבוע רשימה של דברים שקשורים למוצר החדש שלו. בשנת 1950, כרוניקת דנטון, טקסס, קבעה גרסת קיץ של אמבוסיה בטעם תפוז, חלב צונן וחלב מרוכז מוקצף.

LEAVE A RESPONSE

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *