אין ספק שהטעימות של הפיצה טמונה באיכות הקרום שלה, אבל מהי הפיצה הביתית הטובה ביותר? לפחות פעם בשבוע אני מכין מתכון שאוכל לשלב עם הפיצות והרוטב הביתי שלי, והמתכון הזה הוא האהוב עלי. אני לא בטוח מה לעשות. # ניסיתי ובדקתי מספר שיטות להכנת בצק פיצה וישנן דרכים רבות ושונות להכין אותו, והכל עם תוצאות שונות.
אפשר להשתמש בכל דבר עם קורט קמח, אבל צריך רק ללוש את הבצק עוד קצת. קמח לחם מעניק לכם קרום רך ועבה יותר, בעוד שכל הקמחים הופכים לקרום דק יותר.
אם אתה משתמש בשיטה זו, יש ללוש את בצק הפיצה עם וו הבצק למשך כ7 – 10 דקות עד שהבצק חלק וגמיש.
מכסים את הבצק הנמתח ונותנים לו לנוח למשך 30 דקות לפחות לפני שמכסים אותו ברוטב פיצה והתוספת שחבר רוצה ואופה אותו על פי מתכון הפיצה בו אתם משתמשים
אם בצק הפיצה שלכם רק מתפח, תוכלו להקפיא כדור בצק אחד אחרי השני, לחלק את הבצק לשלב 5 ולהכין פיצות אחר כך. להקפאת בצק פיצה מחמצת, דאגו להכניס את המנות לסיר.
אם ניסית את המתכון הזה לבצק פיצה, תודיע לי מה אתה חושב, אני אוהב לשמוע ממך. אם ניסית את זה לפני המתכון שלי לבצק פיצה תוצרת בית, אל תשכח להשאיר ביקורת וליידע אותנו איך הסתדרת בתגובות למטה.
אני מקווה שתנסו את בצק הפיצה הזה ותלמדו להכין פיצה ביתית משלכם ישירות בבית עם המרכיבים האהובים עליכם
ערב פיצה תוצרת בית צריך להיות מהנה ופשוט, וכאן נכנס המתכון הזה לבצק פיצה. אתם תאהבו את בצק הפיצה המהיר והפשוט הזה, בו תוכלו להכין פיצות ביתיות כמו שאתם אוהבים. אני אהפוך את זה למסורת בביתי, אז אני מקווה שגם אתם תאהבו את זה!
למרות שהמתכון הזה לא מיועד בדיוק לסיפוק מיידי
אני ממש מתרגש להכין אותו לבצק פיצה משלי באופן כללי. המתכון לבצק פיצה פשוט מתחבר כל כך מהר, למרות שהוא לא דורש שום הגדלה, שקשה להאמין שתוכלו להכין את קרום הפיצה הכי טוב עם כל כך מעט מאמץ. אתה יכול להכין את בצק הפיצה הביתי שלך מראש כך שיהיה לך מוכן כשמחפש הפיצה שלך יכה. הקפאת בצק פיצה היא כל כך קלה ודרך נהדרת תמיד שיהיה לך משהו ביד.
בצק פיצה פשוט זה, שאינו דורש כמעט בלישה, קל להרכבה והוא מושלם לפיצה. מתכון בצק פיצה ביתי פשוט זה הופך להיות המועדף עליכם בלילות פיצה. לכל אחד מהמתכונים והמתקנים לבד של פיצה מתכונים משותף: תוכלו להבין הכל.
בצק פיצה מהיר זה מייצר קרום בינוני-עבה פריך בחלקו התחתון ופריך בחלקו העליון ודק בחלקו העליון.
הטיפ העליון
הוא להתחיל עם כדור מעוגל לחלוטין של בצק פיצה, מכיוון שזה עוזר לשמור על הבצק עגול בתהליך המתיחה. כשהבצק נעלם, הניחו על משטח מקומח קלות ונמתחו בתבנית פיצה, ואז מתיחו את הבצק שוב ושוב עד לגודל 14 ס"מ. הערה: ניתן להכין בצק פיצה זה במגוון צורות, גדלים ועוביים, אך ניתן להשתמש בו גם כבסיס להכנת כמה פיצות אישיות. תלוי כמה עבה הקרום שלך, אתה יכול גם להפוך אותו לדק או עבה מספיק כדי להכין כמה קרומי פיצה בודדים או אפילו פיצה שלמה.
זכרו שלקרום עבה לוקח יותר זמן לאפייה
אך כאשר הגיע הזמן לעצב את בצק הפיצה שלכם לאפייה, תוכלו למתוח אותו לכל צורה, גודל ועובי שרק תרצו. תוכלו לעצב ולמתוח את בצק הפיצה בעזרת תבנית פיצה מקומחת היטב או עם פיסת נייר פיצה שהנחתם על נייר אפייה לפני שמגלגלים אותו על נייר האפייה.
מעצבים את הבצק לכדור ומניחים במקום חם
ואז עוטפים את הקערה היטב בניילון ומכניסים למקרר. מניחים את בצק הפיצה בקערה ומגלגלים אותו בידיים על החלק הפנימי של הקערה לציפוי שמן זית. משפשפים מעט שמן על הבצק והופכים אותו כך שהוא מכוסה בשמן ומסיימים במעט מלח ופלפל וקורט פלפל שחור גרוס. עוטפים את בצק הפיצה בניילון ומכסים בניילון כדי להכניסו למקרר, הכניסו את הפיצות והבצק למקומם החם.